Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä ==>

10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä
16. päivä
17. päivä
18. päivä
19. päivä

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä ==>

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona

Maanantai 8.3.      10. Päivä

Ilta kävi eilen todella tuuliseksi enkä meinannut saada unta kovan myräkän vuoksi. Aamulla pieni pakkanen ja tyyni lupailivat hyvää hiihtosäätä. Alku meni mukavasti ahkion liukuessa eilisen lailla ja eteneminen oli sujuvaa. Ensimmäinen tunti tuli tosin vedettyä hieman liian kovasti. Puolen päivän aikoihin pakkanen alkoi laskemaan päätyen viimein pari astetta plussalle. Ahkion liuku loppui saman tien. Söin pari kilsaa ennen tupaa.

Olin jo mielessäni valmistautunut siihen, että tupa on kiinni, mutta silti pettymys oli suuri kun saavuin perille ja tupa oli todellakin kiinni. Nyt on todella vetämätön ja jostain syystä erittäin pettynyt olo ja mieli matalalla. Laitoin teltan mökkien pihalle ja laitoin ruoat alulleen. Huomenna on taas raskas päivä Staloluoktaan jossa toivon tupien olevan auki.

Vaihdoin tänään kalsarit... Koitin saada vähän pestyä itseäni saveteilla, mutta huonolla menestyksellä Savettien ollessa umpijäässä. No, ensikerralla sitten. Toivottavasti ei tule kovin kylmä yö mutta toivon huomiselle pakkasilmaa paremman luiston toivossa. Aloitan tänään lääkekuurin vasemman käden tulehduksen vuoksi. Oikea kantapää on edelleen kipeä… Erittäin kipeä.

Lähtöpaikka:   7451825, 1536679  967 m

Staddajåkka:   7460750, 1534050  700 m

Etäisyys:         9,3 km linnuntietä

Olin erittäin väsynyt päästyäni Staddajåkkalle ja tupien kiinni olo tuntui vielä pahemmalta kuin teksti antaa ymmärtää. Lepopäivien puute ja viime päivien kovat kokemukset vaikuttivat niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Staloluoktan lähestyminen oli kuitenkin hyvä asia jonka avulla jaksaisin vielä hetken matkaa.

Tässä vaiheessa haava on jo alkanut tulehtumaan ja vasemman käden etusormen tulehdus on myös erittäin paha. Vasemmalla kädellä ei pystynyt tarttumaan kunnolla mistään kun käden aukaiseminen ja kiinni puristaminen sattui.


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi