Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä ==>

10. päivä ==>

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä
41. päivä
42. päivä
43. päivä
44. päivä
45. päivä
46. päivä
47. päivä
48. päivä
49. päivä

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona

Keskiviikko 7.4.      40.päivä

Heräilin vähän ennen kasia ja nousin ylös herättäen kaikki muutkin. Söin aamiaisen ja pakkasin tavarat. Hiihtelin hissukseen kolmihenkisen porukan kanssa eikä matka kestänyt kuin kaksi ja puoli tuntia. Tuntuu tosi turhalta hiihtää kymppikilsaa ja pitää taas lepopäivä.

Söin vielä tänäänkin makaronia ja lihapullia. Kyllä muistu hyvältä ja ajattelin huomenna paistaa lettuja päivätöiksi. Voi olla, että huomenna illalla on tupa varsin täynnä kun pitkä pyhä alkaa. Edelleen on sellainen olo, että voisi jo lähteä kotiin ja että tympii aikalailla hiihtäminen lyhyitä päivämatkoja. Luulen, että kun pääsen Norjan puolelle niin tempaisen aika pitkiä siivuja kerralla ja joudun Kautokeinon päässä päivän pari teltassa odottelemaan.

On se merkillistä se ihmisten kiire. On kiire saada ruoka valmiiksi, että ehtii ajoissa nukkumaan että ehtii aamulla kiireesti lähtemään. Joka päivä aurinko nousee ja laskee. Välillä kuu loistaa puolikkaana välillä kokonaisena mutta aurinko nousee joka aamu päivästä riippumatta. Silti ihmisen on kiire elämässään saada paljon aikaan. Elämä on kuin juoksumatto jolla on pakko vain lisätä vauhtia eikä koskaan hidastaa.

Saarijärvi:        3264763, 7675877  746 m

Kuonjarjohka:  3270242, 7679762  850 m

Etäisyys:         6,7 km linnuntietä


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi