Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä ==>

10. päivä ==>

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä
41. päivä
42. päivä
43. päivä
44. päivä
45. päivä
46. päivä
47. päivä
48. päivä
49. päivä

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona

Lauantai 10.4.      43.päivä

Nukuin Meekon tuvan laverin alla kun laverille änki turhan monta muuta nukkumaan. Nukuin huonosti ja näin aivan outoa unta. Toivottavasti en suuremmin kiljunut yöllä unissani kun varsin X-files henkiseksi uni heittäytyi.

Nousin kuuden kieppeillä ja koitin tehdä aamupalan mahdollisimman hiljaa. Pakkasin tavarat ennen kuin suurin tungos tuvassa alkoi ja lähdin matkaan kasilta. Hiihto tuntui varsin nihkeältä mutta pääsin Pihtsukselle kolmessa tunnissa. Tupa oli vielä täynnä partiolaisia jotka lähtiessään jättivät tuvan varsin siivottomaan kuntoon. Mietin ensin hiihtoa Kobmajoelle mutta kun tupa tyhjeni eikä iltaan mennessä ole paikalle ilmaantunut kuin kaksi heppua plus ulkona majoittuvat niin päätin pysyä Pihtsuksen kämpässä ainakin huomiseen.

Sää on tänään ollut täysin päinvastainen ennustukseen nähden. Tänään piti olla +1, räntäsadetta ja pientä tuulta ja todellisuus oli täysin pilvetöntä, -15 astetta ja lähes tyyntä. Tosin ei siitä kannata liiemmin valittaa kun aurinko paistelee.

Koitan huomenna pitää taas välipäivän jotta saa päiviä kulutettua ja ylihuomenna pitäisi Kobman suuntaan hiihdellä. Saattaa olla, että käyn huomenna hiihtelemässä Haltin suunnalla jos sää on oikein hyvä. Saa siinä sitten pari kuvaakin lähetettyä jos on tarvis.

Meekonjärvi:     3276040, 7685732  597 m

Pihtsusjärvi:      3274625, 7693875  743 m

Etäisyys:           8,2 km linnuntietä

Sää on ollut tähän mennessä viimeisen viikon erittäin hyvää ja se on osittain auttanut pitämään mieltä virkeänä.

Kesän tulo ja valoisuuden lisääntyminen alkavat vaikuttamaan nukkumisaikoihin siten, että heräsin varsin aikaisin enkä saanut nukuttua kunnolla. Tosin uskon, että palava halu päästä pois vaikutti myös unen pituuteen kun mieli pyöri vain niissä asioissa.


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi