Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä ==>

10. päivä ==>

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä
41. päivä
42. päivä
43. päivä
44. päivä
45. päivä
46. päivä
47. päivä
48. päivä
49. päivä

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona

Perjantai 9.4.      42.päivä

Nukuin varsin huonosti ja nousin viimein seiskalta. Ei tehnyt pahemmin mieli aamupalaa joten pakkasin tavarat ja lähdin kasin jälkeen matkaan.

Aamu oli aika pilvinen ja alkumatkasta alkoi satamaan lumi-räntää. Tuuli yltyi puuskissa varsin kovaksi ja näkyvyys katosi välillä. Saavuin kuitenkin varsin nopeasti Meekon tuvalle (1,5 tuntia) Tuvassa oli edellispäivänä Kuonjarin tuvalla tavattu varsin porukka jolla oli koira mukana. Nelikko ei tehnyt elettäkään siirtääkseen tavaroitaan saatikka tehnee tilaa jotta mahtuu istumaan. Siivosin itselleni penkin ja istuskelin siinä kunnes viimein kahden tunnin päästä saivat tavaransa kasaan ja lähtivät liikkeelle.

Ei tuvassa silti liian kauaa saanut yksikseen olla kun viisi naista ja kaksi partiolaista saapuivat paikalle. Varasin sänkypaikan samantien vaikka kenties olisi fiksumpaa mennä telttaan nukkumaan. Paikalle on vielä saapunut noin kymmenen henkilöä lisää mutta ovat telttaan tyytyneet. Söin tänään vain yhden pussiruoan ja karkkipussin. Hieman on kyllä nälän tuntua, mutta koitan kestää. Kyllä ruokaa olisi mutta kun päivämatkat ovat kahden tunnin pituisia ei energiaa kovinkaan paljoa tarvitse.

Voi olla, että jatkan huomenna matkaa kun tämä Meekon tupa on varsin täyden oloinen. Huomenna tupaan on tulossa varmuudella ainakin kuusi partiolaista joten tupa tulee jo heistäkin täyteen. Jos huomenna hiihtäisi suoraan Kobmajoelle niin siellä tuskin kovin suurta tungosta on. Toivottavasti tänä iltana ei tupaa lämmitetä aivan saunaksi.

Kuonjarjohka:  3270242, 7679762  850 m

Meekonjärvi:   3276040, 7685732  597 m

Etäisyys:          8,3 km linnuntietä


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi