Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä

10. päivä ==>

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä ==>

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona


Keskiviikko 25.2.   -3 päivää

Pakkasin ensimmäisen kerran ahkion tavaroilla. Määrä on valtava. Vielä tosin puuttuu 5 litraa polttoainetta mutta uskon saavani ne mahtumaan mukaan. Matkakuume on kova.

Torstai 26.2.      -2 päivää

Viime hetken panikointia. Sain auton vuokraamosta ja pakkailin ja purin ahkiota 3-4 kertaa etsien hyvää järjestystä tavaroille. Voit ja ruoat pohjalle jolloin painopiste jää alas ja muut tavarat päälle. Tavaraa on paljon. Pääsin nukkumaan vasta puolenyön jälkeen.

Perjantai 27.2.      -1 päivä

Lähdettiin ajamaan Lapin suuntaan. Torniossa käytiin syömässä ja otin pihvin ja ranskalaiset ihan varmuuden vuoksi. Ei tiedä milloin seuraavan kerran pihviä saa... Yöpyminen matkalla. Huomenna edessä olisi vielä siirtyminen Kvikkjokkiin josta suksille.

Valmistautuminen oli varsin hektistä viime hetken järjestelyiden vuoksi. Mikään ei tuntunut olevan valmista lähdön lähestyessä. Töiden organisointi ja pois käsistä saanti oli vaikeaa ja pieni stressi alkoi jo painamaan lähtöä.

Joidenkin varusteiden mukaan lähdön varmistuminen vasta viime hetkellä ei luonut kovinkaan luottavasti mieltä vaikka kaikki piti olla jo valmiina jo hyvissä ajoin. Joidenkin välineiden testaaminen oli jäänyt tekemättä, mutta luottamus omaan osaamiseen (vaikkakin hieman valheellinen sellainen) tuntui pelastavan tilanteen. Välineiden yksinkertaisuus ja pitkän suunnittelun karsima varustelista tuntui oikealta ja ennen kaikkea omalta. Kuitenkin jokaisena vapaahetkenä mielessä pyöri varusteiden riittävyys ja oikeat valinnat sekä toimivuus. Aika näyttäisi miten valinnat toimisivat käytännössä ja olisiko minusta selviytyjäksi.


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi