Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä

10. päivä ==>

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä ==>

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona


Torstai 4.3.      6. Päivä

Hyvän ja hiljaisen yön jälkeen kaikki tuntui todella nihkeältä. Ylösnousu venyi vähän yli kasin mutta sain puristettua kamat kympiksi kasaan.

Hiihto tuntui todella raskaalta aluksi ja ensimmäisen kerran tuli sellainen fiilis ettei huvittaisi yhtään. Rakot tosin eivät tänään niin kovasti vaivanneet. Nyt vasta tuntuu siltä, että löysin sopivan hiihtorytmin tasamaalle. Aikaisempi kepinväli ja tauko muuttui viimein hitaasti kiiruhtamiseksi. Näin kauan se kesti. Käytin lumikenkiä nousussa kun suksista loppui pito. Hyvin meni niillä mäki ylös. Lähdin viimein kelkkauralta omille teilleni. En tiedä vielä onko se hyvä vai huono ratkaisu, mutta tulevat päivät sen kertoo.

Puoli neljän aikoihin laitoin teltan pystyyn tunturiin noin 900 metriin. Pelkään, että sää vaihtuu huomiseksi, mutta minkäs teet. Tänään taas kaunis aurinkoinen ja pilvetön päivä.

Saas nähdä koska taas seuraavan kerran puhelimen kuuluvuusalueella... Veikkaan, että viikon päästä. Ei sillä, että kaipailisin. Pysyttelen ylätunturissa varmaankin muutaman päivän ja koitan sillä säästää itseäni pahoilta nousuilta, mutta sää sen viime kädessä määrää. Matkavauhti on hidastunut huomattavasti kun lähdin kelkkauralta.

Vaimok:        7439350, 1547075  850 m

Telttapaikka: 7440424, 1538903  908 m

Etäisyys:        8,2 km linnuntietä


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi