Liiteri.fi - Uutta taitoa!
      ETELÄNAPA.FI                       KALOTTIREITTI 2004                       LIITERI.FI                       YHTEYSTIEDOT                        LINKKEJÄ

Etusivu

Johdanto

Valmistautuminen

1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä

10. päivä ==>

20. päivä ==>

30. päivä ==>

40. päivä ==>

50. päivä ==>

Varustelista

Kuvia

Matkakertomus .pdf -tiedostona


Keskiviikko 3.3.       5. Päivä

Hyvin nukutun yön jälkeen taas ruoka maistui. Päätin tankata nestettä aina puolen tunnin välein ettei nestehukka enää yllättäisi. Ensimmäiset neljä tuntia taas ylämäkeä tai ainakin se siltä tuntui. Aamulla laitetut rakkolaastarit eivät oikein tuntuneet auttaneen ja laitoin vielä vähän jeesus-teippiä sukan päälle vähentämään kitkaa. Tankkaus auttoi ja jaksaminen oli yllättävän hyvää koko päivän. Viimeiset kilometrit Vaimokin tuvalle olivat tosin aika pahat. Oikean jalan mono alkoi painamaan säären etupuolelta, mutta toivottavasti se menee yön aikana ohi.

Juuri ennen kuin pääsin Vaimokin tuvan pihaan pärähti kymmenkunta ruotsalaista kelkoilla pällistelemään tuvalle. Tupa oli kiinni joten jatkoivat onneksi matkaa.

Tänään tuli pitkä 6 1/2 tunnin hiihtopäivä ja siltä tuntuukin. Voi olla, että muutan huomista reittiä mutta sen näkee sitten. Nyt vielä ruokaa ja sitten unta.

Lähtöpaikka: 7435796, 1557998  880 m

Vaimok:        7439350, 1547075  850 m

Etäisyys:        11,5 km linnuntietä

Tässä vaiheessa ensimmäiset rakot alkoivat vaivaamaan, mutta olin niihin jo varautunutkin.

Tässä vaiheessa nautin erittäin paljon hiljaisuudesta hektisen lähdön jälkeen ja yöllinen hiljaisuus oli aivan uskomatonta. Eristyneisyys ja yksinäisyys tuntuivat hienoilta vaikka rasitus olikin äärimmäistä. Aamuisin tuntui kuin olisi aivan yhtä väsynyt kuin oli illallakin nukkumaan mennessä, mutta elimistössä oli vielä paljon voimaa ja tahtoa.


Reissussa mukana:

www.joutsen.com


www.nokia.fi


www.fjallraven.se


www.liiteri.fiteemu.lakkasuo@liiteri.fi